30
Jun

Verslag Rondetafelgesprek – Summary Round Table Discussion

Food Process Vakblad Page 25 | June, 2016 | by Ing. Wouter Verheecke.

 

Prior to Quality Days 2016 some 10 professionals from the business and research areas got together for an informative exchange about challenges and approach to tackling Salmonella and Listeria. Our Food Safety Specialst, Karin Blacow participated in the round table that was summarized and presented during the 2016 Quality Days in Belgium.

Please find the complete article in Dutch as it was published in Food Process Vakblad.

 

Voorafgaand aan Quality Days schoven we met een tiental actoren uit de bedrijfs- en onderzoekswereld mee aan tafel voor een verhelderend gesprek over de problematiek en aanpak van Salmonella en Listeria. Het gaat onder meer om wetenschappers, voedselveiligheidsspecialisten en kwaliteitsverantwoordelijken die actief zijn in kippen- en varkensslachterijen. De belangrijkste inzichten werden in een presentatie gebundeld en maakten zo deel uit van het seminarieprogramma van het event. Als mediapartner brengen wij hiervan ook een uitgebreid verslag.

Het gehele artikel in het Nederlands als gepubliceerd in de Juni 2016 editie van het Food Process Vakblad, kunt u teruglezen via deze link op pagina 25.

 

 

Food Process 2016 June - Karin Blacow

Karin Blacow is food safety specialist bij Commercial Food Sanitation, een dochteronderneming van Intralox. Ze is consultant op het gebied van voedselveiligheid, reiniging en hygiënisch ontwerp.

Food Process 2016 June - Round Table Salmonella Listeria